Profil

Kolding Jazzklub blev stiftet den 22. januar 2006 og har til formål at udbrede kendskab til traditionel jazz- og swingmusik.

Der arrangeres 10-12 koncerter om året, som regel søndage fra kl. 12.30 – 15.30.

Koncerterne holdes på Godset, Jens Holms Vej 5, 6000 Kolding. I 2011 blev Godset kåret til årets spillested. Akustikken her er helt i top og faciliteterne på stedet roses meget af både musikere og publikum. Alle bands synes, at backstage området i den ombyggede gamle postvogn, der er opstillet bag Godset, fungerer perfekt.

Den moderniserede godsbanegård er en helt unik ramme om jazzklubbens arrangementer. Den glade musik, den venlige betjening, den hyggelige indretning med bar og små cafeborde smitter af på de ”gode” mennesker, der plejer at komme til koncerterne. Det er i hvert fald svært ikke at blive påvirket af den positive stemning.
En tur i Kolding Jazzklub er et godt valg, hvis man kan lide god jazzmusik. Dørene åbnes en time før koncerten starter. Tag vennerne med, indsug stemningen og start eventuelt besøget med et glas kold øl eller noget af det andet, baren byder på.
Vi håber, at programmet for 2019 vil begejstre vores medlemmer. Det er det, vi har bestræbt os på.

Sidst men ikke mindst, vil vi gøre opmærksom på, at medlemskab i Kolding Jazzklub giver adgang til medlemspris i flere klubber under Jazz-Jylland.

Entreen for medlemmer: kr. 70,00 (Kolding Jazzklub)
Ikke-medlemmer betaler kr. 140,00 (Kolding Jazzklub)
Et medlemskab for 2019 koster kr. 175,00

Med venlig jazzhilsen

Bestyrelsen

godset_logo
GODSET
Jens holmsvej 5
6000 Kolding

Spillested:

front_-_080503