Profil

Kolding Jazzklub blev stiftet den 22. januar 2006 og har til formål at udbrede kendskab til traditionel jazz- og swingmusik. På generalforsamlingen den 4. februar 2018 blev klubbens formålsparagraf udvidet til også at omfatte ragtime, dixieland, revival jazz, blues og gospel. Stadigvæk er målet at præsentere musik af høj kvalitet inden for de nævnte genrer.

Der arrangeres 10 – 12 koncerter om året, som regel søndage fra kl. 12.30 – ca. 15.00. Da næsten alle orkestre ønsker at spille 2 sæt, har vi efterkommet ønsket således, at der som i år kun vil være én pause i koncerterne.

Koncerterne afholdes på Godset, Jens Holms Vej 5, 6000 Kolding. Akustikken her er helt i top og faciliteterne på stedet roses meget af både musikere og publikum. Alle bands synes, at backstage området i den ombyggede gamle postvogn, der er opstillet bag Godset, fungerer perfekt.

Den moderniserede godsbanegård er en helt unik ramme om jazzklubbens arrangementer. Den glade musik, den venlige betjening, den hyggelige indretning med bar og små caféborde smitter af på de ”gode” mennesker, der plejer at komme til koncerterne. Det er i hvert fald svært ikke at blive påvirket af den positive stemning.

En tur i Kolding Jazzklub er et godt valg, hvis man kan lide god jazzmusik. Tag vennerne med, indsug stemningen og start eventuelt besøget med et par stykker smørrebrød, et glas kold øl eller noget af det andet, baren byder på.

Vi håber, at programmet for 2024 i stil med tidligere, vil begejstre vores medlemmer. Vi tilbyder i år 10 koncerter på Godset samt en kirkekoncert. Alle koncerter er udvalgt med omhu, og vi håber, at I vil nyde dem.

Sidst men ikke mindst, vil vi gøre opmærksom på, at et medlemskab i Kolding Jazzklub giver adgang til medlemspris i flere klubber under Jazz-Jylland og Jazz6000 i Kolding.

Medlemskab for hele året er kr. 200,00

Med venlig jazzhilsen
Bestyrelsen


GODSET
Jens Holmsvej 5
6000 Kolding

Spillested:

front_-_080503