Kære jazzvenner. Nu er vi i gang!

Den lange pause er forbi og koncerterne fortsætter som planlagt, og dog, som I kan se på hjemmesiden, har vi måttet udskifte besætningen til næste koncert til et dansk orkester nemlig The Spirit of New Orleans, hvilket bestemt ikke er en dårlig udskiftning.

Den 4. oktober 2020 kl.12:30

The Spirit of New Orleans

The Spirit og New Orleans er et af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, med en unik dynamisk swingende stil, der rummer alle ingredienser, der skal til for at gøre musik levende. Der spilles ragtime, lovesongs, blues, marcher evergreens og egne kompositioner.

Bandets medlemmer:

Preben Nissen: trombone, piano og vokal

Carsten Henningsen: banjo, guitar og vokal

Stig Nielsen: saxofon

Jan Schjöpffe: trommer

Kim Holm Nielsen: båndløs el-bas

Og ingen må vi nævne de nye instrukser for at forebygge Covid 19 fra Godset.

Der kan kun købes billet via hjemmesiden, Kolding Billetten eller i Kolding Storcenter (husk medlemsbevis). Der sælges IKKE billetter ved indgangen. Da der pga. Covid-19 hensynet, kun er et begrænset antal billetter til rådighed, er det ”først til mølle” princippet, der gælder.

Dørene åbnes kl. 11:45 og musikken starter kl.12:30 og forventes afsluttet 15:00.

Det er ikke længere muligt at købe smørrebrød eller andet mad på Godset.

Indtil videre: Kun drikkevarer ved ankomst og i pausen.

Billetten bliver verificeret ved indgangen, derefter bliver man bedt om, hvis man ønsker det, først at købe sine drikkevarer i baren, inden man indtager sin plads på de fremsatte stolerækker. Der placeret et bord mellem hver stol, så der er plads til både drikkevarer og tasker. Baren er åben i pausen.

Man tager sit overtøj med ind. Der er ingen garderobe. Ønsker man en hynde på stolene, må man tage den med hjemmefra, da alt skal kunne sprittes af på Godset.

Er man et par, følges man ad hele vejen. Det er ikke muligt at reservere/holde pladser. Vil man sidde samlet, kommer man sammen.

Der er afspritningsspray overalt på Godset.

Man skal selv medbringe mundbind, hvilket skal benyttes, fra man kommer ind på Godset, til man sidder på sin plads. Har man glemt det, er det muligt at købe ved indgangen til 5 kroner.

Når alt dette er nævnt, så er der blot tilbage at fyre den af og nyde en rigtig dejlig eftermiddag med jazz. Vi glæder os til at se jer igen.

Mange hilsner

Bestyrelsen

KOLDING JAZZKLUB

Bestyrelsen