Kære alle medlemmer af Kolding Jazzklub!

Kolding Jazzklub har i samråd med Godset besluttet at aflyse alle tre koncerter i foråret 2020

Det drejer sig om koncerten med Paul Harrison Band m. Sean Moyses & Niklas Carlsson søndag den 8. marts 2020.

The Spirit of New Orleans Lørdag den 21. marts 2020 (Multihuset i Lunderskov) Skanderup Kirke

Daimi og Louisiana Jazzband søndag den 29.marts 2020

Hen over ugen er myndighedernes retorik og advarsler skærpet ganske betydeligt – herunder anbefaling af aflysning af arrangementer generelt, især aflysning af arrangementer med mere end 1.000 deltagere og aflysning af arrangementer med deltagelse af personer i risikogrupperne herunder med deltagere, der siden 3. marts 2020 er kommet hjem fra rejser i risikoområderne.

Jazzklubbens bestyrelse er derfor enige i at overveje de kommende koncerter med hhv. Daimi og Louisiana Jazzband den 29. marts 2020 og følge udviklingen af Covid-19, som forhåbentlig aftager.

Vi vil i god tid sende vores overvejelser til jer.

Det kan måske godt tolkes som en overreaktion, men vi må erkende, at vi i Jazzklubben – hvor raske og rørige vi end føler os – hører til risikogruppen af ”ældre mennesker”. Samtidig er en del i løbet af den sidste tid kommet hjem fra ferier i forskellige egne af især Europa, hvor smitten også spreder sig. Bestyrelsen mener derfor ikke, at vi kan sidde myndighedernes advarsler overhørig, og skal ikke medvirke til, at en evt. smitte spredes via jazzklubben. Skal smitten spredes, behøver vi ikke være medvirkende dertil!

Repræsentanter for bestyrelsen vil være til stede på Godset på søndag mellem kl. 11:00 og kl.12:00 og enten tilbagebetale forud indbetalt beløb eller overføre beløbet til en anden koncert. Hvis pengene skal refunderes, skal man blot medbringe billetten med påført kontonummer, så vil pengene blive overført. Alternativt kan I aflevere billetten påført bank kontonummer til Poul Holm-Petersen, Østervej 16, Kolding som vil overføre billetprisen.

Vi håber på forståelse, så vi alle kan nyde koncerterne fremover.

Mange jazzhilsner

Bestyrelsen

KOLDING JAZZKLUB

Bestyrelsen