Kolding Jazzklub med i Havnens dag 2019

Kolding Jazzklub deltager i Havnens dag den 7. september 2019 med East Harbour Jazz Band

Havnens dag er en tilbagevendende begivenhed, som trækker rigtig mange mennesker fra både Kolding, Kolding opland og fra vore nabobyer, idet der foregår et utal af aktiviteter fra inderhavnen hele vejen ud langs nordhavnen til lystsejlerområdet.

Derfor har vi for en gangs skyld bevæget os lidt uden for vores normale rammer for at præsentere aktiviteterne i Kolding Jazzklub på en lidt utraditionel måde ved at bruge skonnerten FREM til vores jazzband.

Vi placerer bandet under et sejl på skonnerten ”FREM”, som i dagens anledning vil blive flyttet til modsatte kaj, lige foran de to små speditionshuse foran “GODSET”.

Kl. 12:45 til 15:45 vil der være mulighed for at høre traditionel jazz fra et band, som er meget udadvendt og vant til at hygge om mange mennesker.

Der vil blive solgt øl og vand fra teltet foran ”FREM”, som vil blive betjent af Kolding Jazzklub.

Vi glæder os til at tage imod en hel masse nysgerrige og sommerparate mennesker, der har lyst til at tilbringe en hyggelig dag med os og hinanden ved inderhavnen. Og forhåbentlig vil mange af dem få lyst til at vende tilbage og på sigt være en endnu større del af pulsen i Kolding Jazzklub.